Watch Me Xplode

Call of Duty 4, Counter-Strike

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

KONKURS!!! Zapraszam wszystkich do wzięcia udziało w konkursie pt. "logo naszej strony" Wszelkie szczegóły znajdziecie wkrótce w dziale 'Konkursy'

#1 2008-04-23 15:39:44

RonaldoFan

Administrator

Punktów :   

Autentyki

RZECZ O MOLESTOWANIU

Jedziemy na szkolenie. Chłopak z naszego sklepu w Szczecinie i ja. Mamy być na 9.45 w Gdańsku. Trza wyjechać koło 4-5 rano. Ale gdybym miała zajechać po niego musiałabym nadłożyć drogi. Umyślilim, ze przenocuje u nas - zawsze to do tej 4 się pośpi a potem wystartujemy. Dzwonię do niego - a on jeszcze nie wie że jedziemy we dwójkę:
- Witaj Dominik, chciałabym zaprosić cię na noc z czwartku na piątek...
- Eeee... Yyyy...
Pewnie tylko ryk śmiechu Lamera i naszego Marka sprawił, że biedaczyna nie zszedł na zawał i nie wniesie pozwu o molestowanie

by atitta

* * * * *

PRZEDRUK Z „DUŻEGO FORMATU”

- [...] tu nowy sklep jest sensacją - mówią dwie intensywnie umalowane studentki miejscowej uczelni. - Jak McDonalda otwierali, to kolejka po pierwszego cheeseburgera stała od trzeciej w nocy, chi, chi, chi.
- Przyszłyście coś kupić czy pooglądać?
- Na razie oblukamy, potem zobaczymy, podobno są ładne okulary ciemne.
- A co z biciem mnichów?
- Z Tajwanu?

- Nie... z Tybetu.
- My się słabo w chińskich sprawach łapiemy, bo studiujemy europeistykę obie.

by cshem

* * * * *

ZEZWIERZĘCONY

Jechał sobie dziś 129, na ostatnich siedzeniach siedziało trzech, powiedzmy, meneli i to solidnie wczorajszych. Dwóch się kłóciło trzeci ucieszony był z tego ogromnie aż w końcu usłyszał:
- A thyy, k***a, co??!! zobacz jak ty wyglądasz, jak ty wyglądasz... Wyglądasz jak... K***a, jak borsuk!

by yAnZy

* * * * *

DELIKATESY

Tytułem wstępu: imprezkę rodzinną jutro mam. W związku z tym na ladzie kuchennej po zakupach piętrzą się stosy pyszności, ja przy garach, a młode zagonione do lekcji, w kuchni, żeby na oku go mieć. Misiaczek - łakomczuszek siedzi coś dłużej niż zwykle. Pytam:
- Co jest, Misiaczku? Pomóc Ci w czymś?
- Nieee...
- To co tak długo?
- Bo te słodycze mnie rozpraszają...

Skończyłam gotować kapustkę. Pyszna wyszła . Wołam:
- Ktoś chce spróbować?
Misiek (łaskawie):
- No ostatecznie ja mogę... Poświęcę się... Dla rodziny!

by jenny8

* * * * *

ZGODNIE Z ZAWODEM

Pogodziłem... obydwa kierunki studiów (których żadnego notabene nie skończyłem)
Animacja Kultury & Leśnictwo
A jak?
Przycinałem dziś iglaki przed Centrum Sztuki Współczesnej

by yAnZy

* * * * *

RÓŻNICA

Właśnie zamknęły się drzwi od mojego sklepu za pewną moją niedoszłą klientką, z którą dialog naprawdę mnie ubawił:
Klientka - Ma Pan lodówki?
Ja – Tak, oczywiście, stoją przed Panią... Jaka jest potrzebna?
K - Ale to są lodówki czy chłodziarki?
J - Ale to jest przecież to samo...
K - Nie proszę Pana ja nie chcę chłodziarki tylko lodówkę !
J - Lodówka to jest nazwa potoczna a chłodziarka czy chłodziarko-zamrażarka fachowa.
K - Nie ma Pan racji to są dwie różne rzeczy !
J - To jest to samo...
K - Proszę nie robić ze mnie wariatki ja dobrze wiem, że to nie jest to samo!
J - Więc czym się różni lodówka od chłodziarki ? Niech mi Pani powie...
K - Nie wiem czym ale się różni. Pan powinien to wiedzieć!
J - A co Pani powie na nazwy samochód i auto? To jest taka sama zależność między nazwami, jak chłodziarka i lodówka.
K - Co mi Pan opowiada samochód i auto też się różnią!

by damian_czwa

* * * * *

REJTAN

Idąc do sklepu byłam mimowolnym świadkiem takiej scenki: dwoje (!) policjantów zatrzymało nurka śmietniskowego, który siedział sobie na murku i popijał browarka. W butelce miał jeszcze z połowę złocistego trunku.
Mijając ich usłyszałam taką rozmowę:
- Proszę to piwo wylać tu na trawnik, bo jak pan tego nie zrobi, to zabieramy pana na Kolską. - policjantka mówiła to, oczywiście, tonem nie znoszącym sprzeciwu. Policjant stał obok i coś wpisywał do swojego notesiku.
Nurek się zatrząsł, coś zagulgotał, złapał za butlę, wydoił całą, poły kurtki rozłożył w dramatycznym geście i rozdarł się na pół ulicy:
- Po mnie to choćby potop!!!

by Anieliczka

* * * * *

JAK MATKA Z CÓRKĄ

Będzie bez wykropkowań, ale zepsułyby one wydźwięk)

Moja kuzynka jest nauczycielką w liceum i wychowawczynią niezbyt łatwej - tak to nazwijmy - klasy. Polonistka usłyszała, jak pewna dziewczyna zwraca się do koleżanki: "ty, kurwo!". Polonistka zgłasza sprawę wychowawczyni, ta wzywa matkę dziewczyny.
Rozmowa odbywa się w obecności winowajczyni.
Matka, po usłyszeniu, co córka powiedziała, zdejmuje but, zaczyna nim walić w córkę i tak się do niej odzywa:
- Ty kurwo, gdzie ty się nauczyłaś takiego słownictwa?!

by MarcinKulik

* * * * *

DLA GŁODNEGO

Impreza, litry wódki, nagły głód dopadający wszystkich. Szybka zrzuta, losowo wybrany koleś wysłany z poleceniem kupienia czegoś do jedzenia.

Oczekiwanie...

Oczekiwanie...

Oczekiwanie...

Powrót kumpla z dwoma winami i snickers’em. (O dziwo uśmiech na twarzach wszystkich, którzy nie zawiedli się na koledze).

by FranzKafka

* * * * *

Z TEJ INNEJ STRONY

Jedziemy sobie w kilka osób rowerami i nagle słychać głos koleżanki z tyłu:
- O bocian!
- Gdzie?
- Z prawej!
Wszyscy z zaciekawieniem odkręcamy głowy w prawo na co koleżanka:
- Nie z tej prawej!

by maszkaron

* * * * *

PROTEST

List księgowej do zleceniobiorcy:
"Proszę podać prawidłowy PESEL. PŁATNIK zaprotestował gdy zaznaczyłam, że jest pan mężczyzną."

by Sana

* * * * *

OSTRZEŻENIE

Córka kumpla (lat około 5) nie przepada za swoją 1,5-roczną kuzynką - powód prosty - chciałaby mieć miłość dziadków na wyłączność.
Ostatnio grała sobie w piłkę z bratem w ogródku u dziadków i mała zaczęła się plątać im między nogami.
Już po chwili z ust starszej padło:
- Marta idź stąd, bo cię jeszcze ktoś uderzy, i to będę ja...

by ROJ

* * * * *

ZIMNE PIWO

Dzisiaj się zgadałem ze znajomą na temat okoliczności picia najzimniejszego piwa. Rozmowę zakończyło jej wyznanie:
- Najzimniejsze to ja piłam u brata w Norwegii. Sutki tak mi zesztywniały że mogłam przez kożuch oczy facetom wybijać. I to po jednym schłodzonym browarku. Więcej tam nie piłam piwa.

by WiT-KAC-y

* * * * *

TO NIE JA!

Siedzimy ostatnio z qmplem, niech będzie Kamil, który zerwał z jakąś tam panną(notabene blondynka, wyjątek potwierdzający regułę).
No i ta panna do niego wydzwania i chce żeby a to podwiózł ją tu, a to gdzieś indziej... I wtenczas moje kochanie odebrało zamiast niego telefon i wywiązały się takie 3 rozmowy... Osoby to:
[b] - blondynka
[K] - kochanie moje

Rozmowa 1

...(wyświetla się jej numer)...
[K] - Halo ?
[b] - Dzień dobry, zastałam Kamila?
[K] - Niestety, zostawił telefon w samochodzie i wyszedł na 10 minut... Coś przekazać?
[b] - A z kim rozmawiam ? Kim jesteś? Dlaczego siedzisz w samochodzie Kamilka?
[K] - ...Czy cos przekazać?
[b] - Nie... To znaczy... Tak... To ja zadzwonię za 10 minut...[trach]

Rozmowa 2 (po jakiś 30 sekundach, numer zastrzeżony, ten sam glos)

[K] - Halo?
[b] - Heja, jest Kamil?
[K] – Niestety, nie ma, wróci za parę minut, coś przekazać?
[b] - To zadzwonię później...[trach]

Rozmowa 3(po kolejnej minucie, znowu wyświetla się jej numer)

[K] - Halo?
[b] - Mogę rozmawiać z Kamilem?
[K] - Juz mówiłam pani, że na razie go nie ma i będzie za 10 minut.
[b] - ...(słychać myślenie w słuchawce...) ALE TO NIE JA DZWONIĘ, TO KTOŚ INNY...

by Tschoob

* * * * *

ZGWAŁCONA

Kupując kawę na uczelni podsłyszałam taką rozmowę dwóch studentek:
- I jak tam kolokwium? Jakie były pytania?
- Nie wiem jak innych, ale mnie te pytania zgwałciły intelektualnie.

by rolfok@

* * * * *

SŁOMIANY WDOWIEC

Otóż jest tak, że małżonka moja wyjeżdża z dzieckamy na dni parę, mnie - biednego żuczka - zostawiając w domu samego na pastwę zmywarki, odkurzacza, mopa...
Zagaduje Ją przymilnie wczoraj wieczorem:
- No, moja droga, za dwa dni wyjeżdżacie, zatem jeszcze dwa wieczory przed nami... Musisz kochanie dołożyć starań, by przynajmniej jeden z nich był bardzo dla nas przyjemny, bo inaczej jak sam zostanę na tyle czasu to nie ręczę...
- Ręczysz, ręczysz. TYLKO RĘCZYSZ.

by kolleck

Stopka forum

RSS